Tekst - Kooiaap transport

Kooiaap transport; snel, efficiënt en veilig op elke gewenste bestemming 

Binnen de wereld van transport is snelheid, kwaliteit en veiligheid van belang. Daarom moet het transport proces zo efficiënt mogelijk ingeregeld zijn. Eén minuut extra is immers een minuut te veel. Kooiaap transport is dé manier voor het makkelijk laden en lossen van vracht. Het verzorgen van kooiaap transport behoort tot één van de specialiteiten van H. Woudenberg Transport B.V. Wilt u graag dat uw vracht van A naar B wordt gebracht en wordt gelost middels een heftruck? Schakel onze betrouwbare vloot kooiapen in. Dé perfecte oplossing voor het laden en lossen op locaties waar geen heftruck aanwezig is. Dagelijks zijn onze vrachtwagens onderweg en lossen op de meest moeilijk te bereiken locaties. Dit onder leiding van ervaren chauffeurs. Specialisten in het laden, vervoeren en lossen van vrachten.  

Wat is een kooiaap?  

Een kooiaap is ook wel een ander woord voor meeneemheftruck. Het is een heftruck die op de achterzijde van de vrachtwagen wordt geplaatst. Deze heftruck is binnen enkele minuten gemakkelijk inzetbaar voor het laden en lossen van een vracht. Doordat de heftruck op de achterzijde wordt geplaatst is er geen sprake van ruimteverlies voor de lading. Bovendien kan de lading gemakkelijk vanuit de zijkant van de vrachtwagen gelost worden. 

Wat zijn de voordelen van kooiaap transport? 

  • Overal eenvoudig lossen 
  • Snel inzetbaar 
  • Geen ruimteverlies  
  • Lossen vanaf de zijkant  

Kortom: de kooiaap transportdienst biedt, met een multifunctionele meeneemheftruck, volop mogelijkheden. Vooral op drukke en smalle plekken zoals in de stad. Hierbij kan het gebruik van een kooiaap namelijk erg van pas komen wanneer het laatste stuk niet bereikbaar is met de vrachtwagen. Snel, veilig en eenvoudig. Hierdoor is het ook nog eens tijd- en kostenbesparend.  

H. Woudenberg Transport B.V. Verzorgt totaal transportoplossingen. Op deze wijze ontzorgen wij onze opdrachtgevers van A t/m Z. Wij staan bekend om onze goede service, betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid en vakkennis. Daarnaast beschikken wij over diverse certificaten met specialisme in onder andere distributie, integrale logistiek, bouwmaterialen transport en fabrieksverhuizingen. 

Flexibel en snel ter plaatse!  

Heeft u een lastminute transport dat gedaan moet worden in en rondom Rotterdam? Door de juiste communicatie tussen onze chauffeurs en medewerkers kunnen wij in veel gevallen dezelfde dag de levering laten plaatsvinden. Daarnaast beschikken we over meerdere kooiapen/meeneemheftrucks waardoor we overal kunnen laden en lossen. Hiermee gaan wij geen enkele transportuitdaging uit de weg.  

Wilt u graag meer informatie over kooiaap transport of de werkwijze van H. Woudenberg Transport B.V.? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

H. Woudenberg Transport B.V. logo
H. Woudenberg Transport B.V.

Over ons

H. Woudenberg Transport B.V.

levert een breed scala aan logistieke diensten waarbij we antwoord geven op logistieke vraagstukken.

Lees meer

Zoeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

H. Woudenberg Transport B.V. staat voor

about icon Service
about icon Betrouwbaarheid
about icon Flexibiliteit
about icon Betrokkenheid
about icon Vakkennis

Bekijk de fotogalerij

Zie hier de meest recente foto’s van H. Woudenberg Transport

Tekst - Certificaten highlights

Onze certificaten

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in onze bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (o.a. emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap).

H. Woudenberg Transport B.V. logo
H. Woudenberg Transport B.V.
img icon Verder lezen arrow icon
woudenberg-transport-certificaten1
Copyright © 2024 H. Woudenberg Transport B.V. , Alle rechten voorbehouden