Tekst - Kooiaap transport

Kooiaap transport

Bij H. Woudenberg Transport B.V. kunt u onder andere terecht voor kooiaap transport. Wilt u graag dat uw vracht van A naar B wordt gebracht en wordt gelost met onze eigen kooiaap? H. Woudenberg Transport B.V. kan dit voor u regelen! Onze ervaren chauffeurs laden de vracht, vervoeren deze en lossen ze op locatie met de kooiaap. Een ander woord voor kooiaap is meeneemheftruck. Zoals de naam eigenlijk al zegt, gaat het om een heftruck die achter onze vrachtwagen kan worden bevestigd. Op deze manier heeft de vrachtwagen een eigen heftruck om de vracht te laden en te lossen.

Wat zijn de voordelen van kooiaap transport?

Wanneer u kiest voor een kooiaap transport neemt dat verschillende voordelen met zich mee. Doordat de kooiaap direct klaar is voor gebruik, kan de lading op locatie snel gelost worden, ook wanneer u zelf niet over een heftruck beschikt. Daarnaast bevindt de heftruck zich tijdens het transport aan de achterkant van de vrachtwagen, hierdoor is er geen ruimtevlies voor de lading. Bovendien kan de lading gemakkelijk vanuit de zijkant van de vrachtwagen gelost worden.

Het gebruik van kooiaap transport komt vaak voor op de bouw en in de stad. Het gebruik van een kooiaap kan namelijk erg van pas komen wanneer het laatste stuk niet bereikbaar is met de vrachtwagen.

H. Woudenberg Transport B.V.

H. Woudenberg Transport B.V. verzorgt uw volledige transport, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft. Wij staan voor service, betrouwbaarheid, flexibiliteit, betrokkenheid en vakkennis. Daarnaast beschikken wij over diverse certificaten, waardoor wij specialisten zijn op gebied van onder andere distributie, integrale logistiek, bouwmaterialen transport en fabrieksverhuizingen. Daarnaast zijn wij in bezit van het certificaat Hygiënecode, waardoor het ook mogelijk is om producten uit de foodsector te vervoeren.

Heeft u een lastminute transport dat gedaan moet worden in en rondom Rotterdam? Door de juiste communicatie tussen onze chauffeurs en medewerkers kunnen wij in veel gevallen dezelfde dag de levering laten plaatsvinden.

Wilt u graag meer informatie over kooiaap transport of de werkwijzen van H. Woudenberg Transport B.V.? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

H. Woudenberg Transport B.V. logo
H. Woudenberg Transport B.V.

Over ons

H. Woudenberg Transport B.V.

levert een breed scala aan logistieke diensten waarbij we antwoord geven op logistieke vraagstukken.

Lees meer

Zoeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

H. Woudenberg Transport B.V. staat voor

about icon Service
about icon Betrouwbaarheid
about icon Flexibiliteit
about icon Betrokkenheid
about icon Vakkennis

Bekijk de fotogalerij

Zie hier de meest recente foto’s van H. Woudenberg Transport

Tekst - Certificaten highlights

Onze certificaten

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in onze bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (o.a. emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap).

H. Woudenberg Transport B.V. logo
H. Woudenberg Transport B.V.
img icon Verder lezen arrow icon
woudenberg-transport-certificaten1
woudenberg-transport-certificaten1
Copyright © 2022 H. Woudenberg Transport B.V. , Alle rechten voorbehouden