Tekst en bestanden - Certificaten

Certificaten

 

Woudenberg krijgt Keurmerk

H. Woudenberg Transport te Rotterdam ontving onlangs uit handen van regioconsulent Ger Kruger het keurmerk Transport en Logistiek. Eigenaresse Hanneke Woudenberg-Reijm is trots op de certificering. 'Eigenlijk is het allemaal best meegevallen', aldus Woudenberg-Reijm. 'Mijn bedrijf is met een vijftal vrachtauto's zeer overzichtelijk, daardoor waren de meeste zaken al goed geregeld. Met de hulp van Jaap Verkiel van TLN Consultancy hebben we nog wat lijnen aangebracht, zodat we vrijwel probleemloos door het gehele traject zijn gelopen.' Het keurmerk past volledig binnen het streven van de onderneming om de huidige omvang te continueren. Dit met zeer grote zorgvuldigheid en betrokkenheid voor mens én milieu. Dat deze opvatting niet betekent dat het hier gaat om het 'passen op de winkel' is direct te relateren aan het behalen van het kwaliteitscertificaat. 'Onze klanten zijn gecertificeerd en leveren hoge kwaliteit. Zij verwachten dezelfde kwaliteit van hun vervoerder, zodat zij erop kunnen rekenen dat al het vervoer bij Woudenberg in uitstekende handen is', al dus Woudenberg-Reijm. Op de vraag of het bij certificering zal blijven, reageert Woudenberg-Reijm enthousiast: 'Ik blijf meedoen aan alle projecten die een directe toegevoegde waarde geven aan het bedrijf en de continuïteit van het bedrijf ondersteunen.

Vakblad Transport en Logistiek Nederland van 29 januari 2008.

 

Ladingzekeringcertificaat voor trailers van Woudenberg

Woudenberg Transport uit Rotterdam heeft voor het bestaande trailerpark het ladingzekeringcertificaat van TUV Nord gekregen. Het certificaat vormt het bewijs dat voertuig en opbouw sterk genoeg zijn om lading conform de strenge Duitse VDI-2700 norm te zekeren. Het trailerpark van Woudenberg bestaat uit 12 schuifzeilentrailers, in leeftijd variërend van 5 tot bijna 25 jaar. De opbouw van de trailers is met behulp van een mobiele pneumatische installatie op sterkte en stijfheid getest. De voertuigen hebben de test met succes doorstaan. Het certificaat garandeert dat de wanden en de dakconstructie van de trailers zodanig sterk zijn, dat hierin lading vormsluitend kan worden geladen zonder dat daarvoor verdere maatregelen nodig zijn. De firma Woudenberg wil met het ladingzekeringcertificaat voorbereid zijn op nieuwe ontwikkelingen. Tevens hoopt men hiermee problemen en tijdverlies bij controles op ladingzekering zoveel mogelijk te voorkomen.

TLN e-bulletin Transport Café van 31 maart 2005

H. Woudenberg Transport B.V. logo
H. Woudenberg Transport B.V.

Over ons

H. Woudenberg Transport B.V.

levert een breed scala aan logistieke diensten waarbij we antwoord geven op logistieke vraagstukken.

Lees meer

Zoeken

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

H. Woudenberg Transport B.V. staat voor

about icon Service
about icon Betrouwbaarheid
about icon Flexibiliteit
about icon Betrokkenheid
about icon Vakkennis

Bekijk de fotogalerij

Zie hier de meest recente foto’s van H. Woudenberg Transport

Tekst - Certificaten highlights

Onze certificaten

Het Keurmerk Transport & Logistiek borgt kwaliteit en vakmanschap in onze bedrijfsvoering, met de nodige aandacht voor onder meer interne processen, communicatie, duurzaamheid en andere onderwerpen op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (o.a. emissiereductie, veiligheid, goed werkgeverschap).

H. Woudenberg Transport B.V. logo
H. Woudenberg Transport B.V.
img icon Verder lezen arrow icon
woudenberg-transport-certificaten1
Copyright © 2024 H. Woudenberg Transport B.V. , Alle rechten voorbehouden